maanantai 26. lokakuuta 2015

Parisuhde on kuin...

...salaattikastike. 
Salaatti menee hyvin pelkiltään. Siinä voi olla kurkkua ja tomaattia. Ehkä kanapaloja tai mereneläviä. Jopa avokadoa tai auringonkukan siemeniä. 
Mutta oikea salaattikastike, se tuo salaattiin maittavaa lisäpotkua. Se sitoo kaikki muut ainekset yhdeksi, ihanaksi kokonaisuudeksi jota nautiskella. 

Samalla tavalla elämäkin on mukavaa ihan sellaisenaan. Siihen voi kuulua innostava työpaikka, inspiroiva koulu, läheinen perhe tai maailman parhaat ystävät. Mutta parhaimmillaan parisuhde on kuin salaattikastike, joka sitoo ne kaikki yhdeksi tiiviiksi paketiksi.  
Hyvä parisuhde voi maustaa muutenkin niin hyvän elämän, vielä vähän maukkaammaksi. 

Tietenkin on olemassa vanhaksi menneitä salaattikastikkeita tai kastikkeita, jotka eivät sovi juuri sen hetken salaattiin juuri mitenkään. 
Niin, ja jotkut eivät edes pidä koko kastikkeesta! 
Vaihtoehtoja on monia, niin on myös parisuhteita. 

***

Pistin pystyyn blogin, jossa haluan käsitellä sitä yhtä ja ainoaa, ainutkertaista: rakkautta. Tarkemmin, parisuhdetta ja kaikkea mitä siihen kuuluu. 
Istuin ystäväni kanssa kahvilla. Hän kertoi tuoreesta parisuhteestaan, joka tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. 
Siinä kahviani hämmennellen ymmärsin, että meikäläisellä on ihan hirveästi sanottavaa näistä asioista. Rakkaudesta, suhteista, rakkaus-suhteista ja ihmisistä. Lähinnä ehkä sen vuoksi, että noista aiheista ei voi koskaan tietää liikaa. 

Oma suhteeni rakkauteen ja parisuhteeseen on enemmän kuin lämmin. Rakastan rakastaa ja rakastan suhteita. 
Elän itse tällä hetkellä maailman parhaimmassa parisuhteessa, ehkä sekin inspiroi kirjoittamaan. 

Tarkoitukseni on lähinnä rakentaa blogi, jossa tarkastellaan yllämainittuja teemoja vähän erilaisesta näkökulmasta. Olen nuori ja elämässä on vielä paljon koettavaa, mutta uskon kuitenkin jo olevani suhteellisen kantavalla jäällä (tai sitten ei). Jotain on meinaa opittu viime vuosina.  
Sen lisäksi haluan kirjoittaa parisuhteesta ja rakkaudesta rennolla otteella. Aihe kuitenkin koskettaa niin monia. 
Mutta painotan, että oikeastaan en tiedä vielä mistään mitään, korkeintaan luulen tietäväni. 
Ja kyllä, olen ehkä nuori, mutta hei! Kaikesta voi oppia. 

Kuka olen?
Nora, nuori nainen pääkaupunkiseudulta. Crossmedia-opiskelija, sokeriaddikti ja taivaanrannanmaalari. Asun paremman puoliskoni kanssa yhteisen katon alla, yhdessä haaveilemme lemmikkikilpikonnasta. 

Mitä blogista tulee siis löytymään?
Oivalluksia ja arkea yleiseltä kannalta, elämää ja rakkautta. Pohdintoja, yhteiseloa ja varmasti myös ärräpäitä. Ilmiöitä, ihmisiä ja mielipiteitä. 

Joku voisi todeta, että eihän se parisuhde nyt mitään ydinfysiikkaa kuitenkaan ole. Miksi siitä pitäisi muka kirjoittaa?
Voi kuulkaa. 
Kyllä se on.  
Ja siksi siitä pitääkin kirjoittaa. 

Tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti