lauantai 9. tammikuuta 2016

Rakkautta edelleen ilmassa

Lauantai-ilta.

Olen ollut aamuvuorossa ja tullut tyhjään kotiin. Olen nukkunut päikkärit sohvalla, heittänyt pakastepizzan uuniin ja valmistellut huomisen ruokaa. 
Avaasin viinipullon, lakkasin kynnet uudella lakalla ja olen katsonut pari jaksoa Vuosia Nuoremmaksi- ohjelmaa. 

Seuraavaksi etsin Netflixistä hömppäleffan ja linnoittaudun sohvalle suklaalevyn ja tyynykasan kanssa. 
Toinen puolisko on viettämässä poikien peli-iltaa. Koko asunto on siis vain ja ainoastaan minun. 
Niin paljon kun toista rakastankin, on aivan ihana välillä heittäytyä ihan vain omiin juttuihin ja omaan maailmaan. 
IMG_4156
Meillä pyörähti eilen se kolmas vuosi liikkeelle. Vitsailtiin siitä, että nyt alkaa sitten se "avioelämä", nalkutus ja sen sellainen. Heh, niinpä niin. 
Kaksi vuotta on meille kummallekin pisin suhde, missä olemme olleet. Tämä on siis oikeastaan aikamoinen saavutus. 
Mulla vain tuli sellainen olo eilen, että näin niiden asioiden kuuluukin olla. Yksi vuosi taas plakkarissa ja voin edelleen kuvitella meidät yhdessä niissä keinutuoleissa heittämässä yhtä huonoa huulta, kuin nyt. 

Vuosipäivä aina laittaa ajattelemaan tulevaisuutta enemmän kuin muut päivät. Mikä on tilanne vuoden päästä, entä kolmen? 
Kahteen vuoteen mahtuu meillä jo yksi iso etappi ja se oli saman katon alle muutto. Ehkä seuraava askel on sitten se saksanpaimen koira (jolle on jo mietitty nimikin valmiiksi). 
Olen miettinyt ihan hirveästi ylipäätään meidän tulevaisuutta. Ehkä siksi, että oikeasti näen sellaisen tämän miehen kanssa. Näen sen yhteisen omakotitalon, audin ja keinutuolit. Toivon, että ne joskus saavutan juurikin tämän ihmisen kanssa. 

Kaiken kaikkiaan, tässä on hirveän hyvä olla, niin yhdessä kuin välillä erikseenkin. Haluan, että vielä kymmenenkin vuoden päästä meidän illat päättyy samaan kuin eilen. 
Makoiltiin sohvan nurkassa katsomassa Harry Potteria ja toisteltiin vaan kuinka paljon toisiamme rakastetaan, kunnes kumpikin nukahdettiin. 

Tälläistä ällömakeaa ajatustenvuodatusta tällä kertaa. Taidanpa nyt napata tuon viinilasin ja jatkaa iltaani... :)

2 kommenttia:

  1. Lisää vaan ällömakeuksia! Meillä takana kohta kolme ja puoli vuotta, mitä tässä on oppinut että kauhean pitkälle ei asioita kannata suunnitella vaan antaa asioiden mennä painollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, haaveilu on hauskaa mutta liika suunnittelu ei. Koskaan kun ei voi tietää, miten elämässä asiat loppujen lopuksi meneekään!

      Poista