keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Meille kuuluu perusarkea

No niin, täällä taas ollaan linjojen päässä. On vähän kiirettä pidellyt tässä, joten tuttuun tapaan en ole kokenut tarpeelliseksi stressata mistään. Lähinnä puuhaan vain ne asiat, mitkä on välttämättömiä. Ja, jos nyt rehellisiä ollaan. Vietän tosi mielelläni illat mielummin rakkaan kainalossa, kuin näppäimistön edessä. 

Tässä on tapahtunut aika paljon. Muille, ei niinkään meille. On tullut muutamia eroja, on alettu seurustelemaan ja yksi kihlauskin oli! Suuri tunteiden kavalkadi ollaan siis käyty läpi. 

Mitäs sitten meille? 
Taisi yksi riita olla tuossa taannoin. Muuten ollaan edeltu sitä kuuluisaa parisuhteen arkea. Meillä se tarkoittaa sitä, että arki-iltaisin vietetään vähän aikaa aina sohvailla makoillen, halaillaan paljon ja jaetaan kotityöt melkein puoliksi. 
Toki ollaan muiden parisuhteiden myötä käyty läpi vähän omaammekin. Tai no MINÄ olen käynyt ja mies on sitten yrittänyt pysyä mukana. 
Ollaan suunniteltu tukevaisuutta, sen verran kuin sitä voikaan suunnittella. Aika vähän siis, koska parempi olla suunnittelematta, vai mitä?

Pointtina oli tulla ilmoittamaan, että elossa ollaan taas kerran. Ja alan jo suunnittelemaan seuraavia postauksia. 
Jos teiltä löytyy jonkinlaisia aiheita parisuhteeseen liittyen, joista haluaisitte lukea, jättäkää tuonne alas kommenttiosioon ideoitanne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti