maanantai 28. maaliskuuta 2016

+ avec ?

Yhdessä bilettäminen yhdistää. 

Meillä oli yhdessä vaiheessa sellainen ongelma, ettei voitu käydä juhlimassa yhdessä. Jos laitettiin tanssikengät jalkaan ja vähän kupiteltiin, niin riidaksihan se meni aina poikkeuksetta. 
Alkuillat menivät aina hyvin, loppuillat päättyivät meikäläisen itkuun ja mykkäkouluihin. 
Miksi?

Sen kun tietäisi... 

Me alettiin sitten opetella uudelleen sitä yhdessä juhlimisen jaloa taitoa. Haastavaa on ollut, mutta tulosta on tuotettu. Ja nyt tapahtui jotain aivan mahtavaa. 

Olin viettämässä lauantai-iltaa perheeni luona, kun mies soitti. Hän kutsui mukaan paikalliseen menomestaan viettämään iltaa hänen ja ystäviensä kanssa. Meikäläisen ensireaktio oli, että eijei. Olin ollut aamuvuorossa ja takana oli huonosti nukuttu yö. En ollut pessyt hiuksia ja ainoa meikkini sillähetkellä oli lähinnä silmänympärysvoide. 
Sitten alkoi vähän kutkuttaa illanvietto yhdessä, mies kertoi jopa vähän ikävöineensä! 

Lähdin kotiin siitä sitten suihkuttamaan vähän kuivashampoota elottomaan pehkooni ja sipaisemaan poskipunaa nassuun. 
Lopputuloksena oli mahtavin ilta pitkästä aikaa! 

Ei riitoja, ei hapanta naama, ei draamaa. Vain pelkkää rakkautta ja kuohuviiniä. 
Me tanssimme yhdessä ja olimme toistemme kainaloissa kuin vastarakastuneet konsanaan. Heitimme huulta miehen ystävien kanssa ja yksipä totesi meikäläisen olevan mahtava nainen (olen todellakin otettu). Puoli kolmen aikoihin lähdimme yhteistuumin McDonaldsin autokaistan kautta kotiin. Ja noh, nukkumaan mentiin viideltä. 
Aamulla herättiin kumpikin ilman sen kummempia oloja, onnellisina ja iloisina (ei kuitenkaan kovin pirteinä). Aamukin oli kaikenlisäksi aivan loistava. 

Tulimme siihen tulokseen, että onnistunut ilta taas yhdisti meitä vähän enemmän. Mieletön fiilis, tämä kämppä meinaa pursusi rakkautta! 

Sille, miksei ennen ole toiminut näin hyvin on montakin eri syytä. Se nuoruuden rellestäminen, se on jäänyt pois. Itse olen alkoholin käyttöä vähentänyt vähintäänkin isolla kädellä. 
Olemme myös todenneet ongelmat ja alkaneet työstää niitä. Tämähän päätee siis kaikkeen, mitä tulee parisuhteeseen. Tai elämään ylipäätään. 

Mitä opimme taas? 

- juhlikaa joskus yhdessä
- liika alkoholi ja parisuhde ei sovi samaan veneeseen
- sano välillä kyllä elämälle (ja hyville juhlille!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti