keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

10 syytä viihtyä parisuhteessa

Koulussa tuli puhetta sinkkuudesta ja sinkkuelämän hyvistä puolista verrattuna parisuhteiluun. Yleisestikin sinkkuutta aina puolustellaan. 
Sitä saa käydä baarissa niin paljon kuin haluaa ja jatkoille voi päätyä kenen kanssa tahansa. 
Kukaan ei ole valittamassa sotkuisista tavoistasi ja saat itse määrittää katsotaanko televisiosta Temptation Islandia vai ei. 
Saat vallata koko sängyn yksin itsellesi, eikä kukaan syö ruokiasi (varsinkaan herkkujasi). 

Mutta kuten joku voi jo päätellä, en toki tullut ylistämään tänne omaa sinkkuelämääni. Tulin ylistämään niitä mahtavia asioita, jotka parisuhteessa voittavat yksinolon mennen tullen. 

Kaikki sinkut, älkää ottako pahalla. Sinkkuelämä on ihan mahtavaa ja yksinolossa ei ole mitään pahaa. 
Mutta kun se parisuhde... 

1. Kotona on pitkän päivän jälkeen joku odottamassa sekä mahdollisesti päivän kotityöt tehtynä. 

Varsinkin kun vedin harkan aikaan pitkää päivää, oli ihan mahtavaa tulla kotiin, kun joku oli valmis antamaan energiahalin ja ruokakin saattoi parhaillaan tuoksua tuossa liedellä. 
Parasta on se, kun aamulla lähtiessäsi näet tiskivuoren, mutta kotiin palatessa se on valloitettu. Yksin asuessa en inhonnut mitään muuta niin paljon, kuin siivoamista. 

2. Kun heräät yöllä hiestä märkänä painajaiseen, on vieressäsi joku, joka lohduttaa. 

Muistan kun sain elämäni toisen unihalvauksen.Tuntui siltä, että joku yritti vetää meikäläistä jaloista pois sängystä. Havahduin hetken päästä siihen, että olin kokonana hereillä ja säpsähdykseeni heräsi myös mieheke. Paniikissa sopersin jotain sekavaa jostain demoneista (:D) ja mies kaappasi mut tiukkaan halaukseen. 
Ja jos mies ei pääse hereille asti, vetäisen aina käsivarret omatoimisesti ympärilleni, sekin jo helpottaa! 
Ja mitä tulee sängyn valtaamiseen, mies osaa nukkua hirveän pienessä tilassa. Saan siis rauhassa nukkua meritähtiasennossa, meillä siitä ei valiteta!

3. Lauantai-iltana ei tarvitse tälläytyä ja vetää liian tiukkaa minimekkoa päälle saadaksesi seuraa lakanoiden väliin. 

Parhaimmillaan voit olla hiukset likaisina sekä meikittä ja saada silti. Kätevää varsinkin kaikille mukauudenhaluisille. 

4. Yleinen kommentti sinkkujen suusta on, että voit rauhassa sikailla ilman häpeää. 

Mutta parasta on se, kun voitte kultasi kanssa nauraa ja puhua kehon tuotoksista ääneen. Siinä vaiheessa suhde on vasta vakava, kun voit pieraista toisen kuullen. 

5. Parisuhteessa sinulla on aina joku, joka kuuntelee tyhmiä juttujasi ja parhaimmillaan jakaa ne kanssasi. En oikeasti tiedä ketään ihmistä, kenen kanssa voisin olla yhtä luonnollinen ja rento. Se on ihan kiva fiilis, kun ei tarvitse esittää yhtään mitään muuta kuin mitä oikeasti on. 

Ja tähän on turha jauhaa paskaa siitä, kuinka jotkut ovat kaikkien kanssa ihan omia itsejään. No ette ole, ihan oikeasti. Siinä meikäläisen argumentti. 

6. Kun me mennään ulos syömään, en yleensä jaksa syödä koko annosta kokonaan (kiitos skolioosi ja korsettiajat muokkaantuneesta syömistottumuksista). Mies toimii vähän samalla tavalla kuin koira. Se syö loput annoksestasi, eikä jää huono omatunto lautaselle jääneestä ruoasta! 

Toinen hyvä puoli on se, etten ikinä itse tilaa alkuruokaa, koska en jaksaisi muuten syödä itse pääruokaa. Mutta miehen tilatessa, saan minäkin osani alkuruokien ihanuuksista. Fair game. 

7. Vaikka olisit luonnontilassa ilman kosmetiikkaa ja hiuksien pesusta olisi kulunut päiviä, joku kehuu sinua aina kauniiksi. Se on mukavaa! Ei tarvitse ladata tuhansia selfieitä someen kohteliasuuksien tarpeessa. 

Myös silloin kun olotila muistuttaa lähinnä pallokalaa, jaksaa kumppani silti kehua nätiksi. En silloin kyseenalaista mitään. 

8. Parisuhteessa ollessasi ja varsinkin yhdessä asuessa on mukavaa, kun toinen ihminen muistaa sinua pienillä eleillä. 

Meillä ne pienet eleet tarkoittavat sitä, että kun mies lähtee baarista yöllä ja tulee snägärin kautta kotiin, hän muistaa tuoda minullekin roskaruokaa, jos olen ollut viettämässä koti-iltaa yksin. 
Tuo mies kyllä tietää, millä meikäläisen sydän sulaa. Meinaan raneilla ja tuplajuustohampurilaisella. 

9. Parisuhteessa ei tarvitse kuluttaa muutenkaan aikaa ihmisten treffailuun. Se on niin hirveän kuluttavaa! 

Pelkästään ajastus siitä, että meikän pitäisi selailla Tinderiä unelmien prinssin toivossa. Ei kiitos. 
Mielummin makaan sohvalla katsomassa Shameless:ia ja tiedän, että toinen puoliskoni hengaa seinän toisella puolella. 
Voin myös rauhassa keskittyä asioihin kuten opiskeluun, kodin laittamiseen ja uran luomiseen, kun ei tarvitse miettiä elämänkumppanin etsimisä. Jee!

10. Voin tehdä kaikkia niitä asioita, mitä tekisin sinkkunakin. Erona vain se, että minulla on joku kenen kanssa jakaa elämäni. Se on varmaan paras asia (ja vähän niinkö koko ideakin) parisuhteessa. 

Vaikka sinkkuna olo onkin kivaa, tykkään itse olla enempi parisuhteessa. Ihan vain siksi, että olen löytänyt ihmisen kenen kanssa olla. 


Onko teillä jotain asioita, jotka on parhautta vain sinkkuudessa tai parisuhteessa? Laittakaa kommenttiboxiin ajatuksianne, voin sitten tulla kumoamaan/samaistumaan. 

2 kommenttia:

  1. Itse oon kyllä kanssa todellakin parisuhdeihminen! :) Itelle on ainakin hirveän raskasta tavallaan se ettiminen, kun kuitenkin kaipaa vierelleen ihmistä ja sitten pitäis tapailla tosi monia tyyppejä että vois löytää sen sopivan. On ihanaa kun saa nukkua jonkun vieressä. Ja komppaan myös täysillä tuota et voi sitten rauhassa keskittyä opiskeluihin, työnhakuun yms kun ei tartte enää etsiä sitä elämänkumppania. Fanitan parisuhteessa eloa ihan täysillä, hah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, toinen parisuhdefani täällä ilmoittautuu. Mikään ei ole sen parempaa, kuin että tajuat olevasi maailman parhaimman tyypin kanssa ja voit nyt rauhassa keskittyä kaikkeen muuhun elämään. M A H T A V A A !

      Poista