sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Viikonlopputreffit

Suhteet arkistuu, honeymoon-vaihe ei jatku ikuisesti. Se on karu totuus. 

Toisen boxereita saa keräillä lattialta (sama pätee tasapuolisuuden nimissä myös meikäläisen alusvaatteisiin), yhteiseksi tekemiseksi muodostuu lähinnä tiskivuoren valloitus ja kumpikin osapuoli viettää paljon aikaa omien juttujensa parissa (NHL, bloggaus, kaverit... You name it).
Arki ei aina ole niin ruusuilla tanssimista ja helliä sanoja. Aikaa ei aina riitä toiselle. 
Tietenkin verrattuna esimerkiksi meidän suhdetta pariskuntaan, jolta löytyy myös pikkuisia ihmisiä sieltä kotoa, meillä on paljon aikaa toisillemme. Meillä ei ole edes lemmikkiä, joka veisi huomiota. Meillä on vain toisemme. 
Arkeen kuuluvat myös hellyys ja rakkaus. Kiireen keskeltä löytyy aina aikaa sanoa, että rakastan sinua. Siltikin joskus tulee hetkiä, kun pitää päästä tuulettumaan, ihan pariskuntana. Sen kuherruskauden voi aina saada takaisin. 

Me tykätään käydä kumpikin ulkona syömässä ja elokuvissa, nykyään sitä tulee tehtyä harvemmin kuin silloin alkuaikoina. Mutta yritetään noin kerran kuukaudessa pyhittää yksi päivä kokonaan toisillemme ja sitä kutsutaan deitti-illaksi. 
IMG_20151031_152414
Tällä kertaa varattiinkin sitten ihan Business Class- huone Radisson Blu Royal-hotellista. Lähdettiin jo suhteellisen ajoissa Helsinkiin. Nautittiin ensin lasilliset hotellin baarissa, sitten suunnattiin italialaiseen ravintolaan illalliselle. Nami!
Illemmalla käytiin katsastamassa uusin Bond-leffa, joka oli oikein viihdyttävä. Leffan jälkeen suunnattiin vielä yksille hotellin baariin, ja huoneeseen mennessä napattiin skumppapullo mukaan. Kerrankos sitä vähän nautiskelee kuoharia vaahtokylvyssä...
IMG_20151031_180445
IMG_20151031_185304
Ovatko deitti-illat sitten pelkkää ihanaa rakkaudenhumua ja myöhäis-illan syvällisiä keskusteluja suhteen syvimmistä saloista?
Vastaus tuohon on, harvemmin. 
Ovatko ne silti tarpeellisia?
Ovat. Ovat. Ovat.  
Juttuhan on se, että deitti-illat eivät ole suhteen käänteentekeviä momentteja, jolloin toisen löytää uudelleen, vaikka poikkeuksiakin on.

Mitä treffi-illat sitten ovat? Meidän suhteelle nämä illat tarkoittavat sitä, että keskitymme toisiimme. Teemme yhdessä jotain hauskaa, mistä kumpikin pitää. Keskustelemme arkisista asioista niin, että kummallakin on aikaa oikeasti kuunnella. 
Perheellisille hotelliyö voi olla jopa suurimmaksi osaksi vain sitä, että saa rauhassa nukkua isossa sängyssä ihan vain kaksin ja nauttia kuuma suihku aamulla yksikseen. 

Sen opin tälläkertaa itse, että romantiikkaa elämässä voi olla muutenkin, kuin vain siellä hotellin kylpyammeessa. Romantiikka ja rakkaus kuuluvat jokapäiväiseen elämään, ei siihen erikseen tarvita treffi-iltaa. Sitä pitää olla kotonakin. 
Ja mulla sitä täällä piisaa, vaikken aina sitä muistakaan. Onneksi on joku muistuttamassa. 

Kokonaisuudessaan oli ihana viikonloppu. Rakastan välillä vaihtaa maisemaa hetkeksi, se tekee aina hyvää. Ja parasta on kun sen voi tehdä, jonkun ihanan ihmisen kanssa. Ja hei, hotellin aamupalat. No words needed. 
Tajusin taas, kuinka rakastan tuota miestä, joka jaksaa meikäläisen kaikki oikut, välillä hammastakin purren.
Ja kun pelkäsin, että ihana viikonloppu päättyisi siinä vaiheessa, kun luovuttaisimme avaimet respaan, niin eihän siinä onneksi käynyt näin. Päinvastoin, voihan sitä kotonakin vaalia parisuhdetta, heh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti